Din 23 noiembrie până la 6 decembrie, Slavena Megamarket anunţă Tombola Momentană!

Necătând la faptul că afară sunt zile reci de toamnă, Slavena Megamarket se preocupă de buna dispoziţie a cumpărătorilor săi.

În perioada 23 noiembrie – 6 decembrie, Slavena Megamarket din Ungheni se grăbeşte să bucure pe toți cu o Tombola momentană. Efectuați cumpărături în sumă de la 299 lei, confirmaţi participarea bonului fiscal la recepţie şi extrageți biletul norocos din lototron. Răzuiți în locul indicat pe bileţel şi încercaţi-vă norocul! S-ar putea ca anume dumneavoastră să fiți cel/cea care va câștiga unul dintre următoarele premii:

  1. Certificate cadou în valoare de 1000 lei pentru utilizare în rețeaua Slavena Megamarket pentru o achiziție unică (3 bucăți).
  2. 2. Mixer (3 )
  3. Fier de călcat (3 buc.)
  4. Aspirator (2 buc.)
  5. Multifierbător (2 buc.)
  6. Cuptor pentru pâine (2 buc.)
  7. Laptop (2 buc.)
  8. Telefon mobil Apple iPhone 11 (2 buc.)
  9. Trotineta electrică (1 buc.)
  10. Mașină de spălat/uscat (1 buc.)
  11. Mașină de spălat vase (2 buc.)
  12. Frigider (1 buc.)

Un bon fiscal poate participa o singură dată! Pentru a evita cazurile de utilizare repetată a bonurilor, la recepție managerul va trebui să vă marcheze bonul dumneavoastră cu ștampila „A Participat”. Astfel, Slavena Megamarket oferă o șansă onestă și transparentă oricăruia dintre cumpărători să devină proprietarul unor premii plăcute!

Slavena Megamarket vă aşteaptă în fiecare zi de la ora 8:00 pînă la ora 22:00 şi vă îndeamnă să fiţi extrem de precauți și să respectați toate regulile de igienă (purtați măști, mănuși, tratați-vă mâinile cu agenți antiseptici).

Aveți grijă de dvs. și de cei dragi!

PUBLICITATE

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *