Azi EXPRESUL împlinește 13 ani

1 noiembrie 2020 este o zi foarte importantă pentru locuitorii întregii țări. Este ziua când fiecare cetățean cu drept de vot vor merge la urne și își vor alege președintele pentru următorii patru ani. Iar noi chiar vă îndemnăm, să faceți acest lucru, indiferent de timpul de afară, indiferent de planurile pe care le aveți în acea zi, indiferent de viziuni. Și vă mai îndemnăm ca înainte de a aplica ștampila „Votat”, să vă gândiți bine pentru ce veți vota. Gândițivă la viitorul vostru, al copiilor și nepoților voștri! Grăbiți-vă, au ma rămas ore numărate!
Dar nu despre asta vreau să scriu în rândurile ce urmează. Azi vreau să culeg roadele celor 13 ani de muncă.
Da, pe 1 noiembrie EXPRESUL împlinește 13 ani de activitate.
Pentru unii cifra 13 reprezintă o cifră care aduce ghinion. Pentru noi însă cifra 13, în acest an, ne aduce un motiv în plus de bucurie. Sunt 13 ani în care am izbutit multe, cred eu. Chiar dacă au fost și sunt timpuri grele, cu mândrie pot să spun că mergem înainte, cu capul sus, fâcându-ne munca cinstit, așa cum am făcut-o în toți acești ani.
Azi vreau să-i mulțumesc celei care, cu 13 ani în urmă a avut curajul să înființeze un nou ziar – Lucia Bacalu. Fără ea, azi nu ar fi existat ziarul EXPRESUL. Fără ea nu am fi avut o nouă sursă de informații veridice pentru ungheneni. Fără ea, EXPRESUL nu ar fi intrat și în casele călărășenilor.
Desigur, azi îi spun un mare mulțumesc și lui Vitalie Harea, cel care a creat designul ziarului, cel care a creat Expresul.md și ne este alături de fiecare dată atunci când avem nevoie. Mulțumesc și contabilei Angela Covaliov care, cu o corectitudine ireproșabilă nu ne dă voie să facem un paș greșit. Dar Doina Harea? Ce noroc că o avem în echipa noastră. Ea este hărnicia întruchipată. Pentru ea cuvintele ”nu pot, nu vreau, nu am timp” nu există. Nu pot să nu îmi amintesc și de Ala Mutilica care, aduce ziarului un farmec aparte prin editorialele ei. Îi mulțumesc și Liviei Covaliov care este responsabilă de distribuirea articolelor publicate pe Expresul.md pe rețelele sociale. Dacă nu ar fi fost ea, nici filmulețele video de pe site nu ar fi existat. Ea este cea care le realizează cu cel mai mare entuziasm. Aș vrea, tot aici, să-i urez și ”Bun venit!” noii noastre colege – Tatiana Tesliuc. Hărnicia și entuziasmul ei ne motivează să mergem mai departe, să scriem pentru cititorii noștri articole interesante, să descoperim oameni noi și interesanți, să menținem mica noastră echipă trainică și dornică de a face lucruri și schimbări frumoase.
Nu pot să nu le menționez și pe cele ce au trecut prin școala EXPRESUL-ui: Ina Landa, Veronica Gorea, Irina Ostaci. Sper că „școala” prin care ați trecut să vă fie utilă și în cariera de mai departe.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

9 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *