Alegerile prezidențiale în viziunea unui caricaturist unghenean. Cum i-a văzut pe Maia Sandu, Igor Dodon și pe ceilalți candidați

Alexandru Plăcintă, caricaturistul unghenean, care a vernisat expoziții de caricatură până și la Palatul Europei din Strasbourg, nu a stat într-o parte în campania prezidențială ce tocmai s-a terminat.
A făcut portretul fiecărui dintre cei șapte pretendenți la postul de președinte al Republicii Moldova.  

„Vă arăt niște super mega ultra personalități (sau, mai bine spus, așa se cred ei)”, a scris el pe pagina sa de facebook, după care a făcut un apel către toți cei care-l cunosc și-l urmăresc: „Hai să nu facem din ei idoli, sau să-i credem unșii lui Dumnezeu, ai americanilor, rușilor sau… Hai doar să-l/s-o punem la treabă”.

 

 

Alexandru Plăcintă a reacționat imediat, prin caricaturile sale, și la unele declarații mai „deocheate” ale candidatului independent susținut de socialiști, Igor Dodon.

Anterior, caricaturistul unghenean a realizat o galerie de caricaturi-portrete ale tututor  miniștrilor Transporturilor din Republica Moldova, a realizat o galerie a șefilor din delegaţiile celor 48 de țări participante la Congresul Autorităţilor Locale şi Regionale ale Consiliului Europei din martie 2013, dar și a multopr altor oaemni politici și conducători atât din raionul Ungheni, cât și din Republica Moldova.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *