Alegerile prezidențiale în viziunea unui caricaturist unghenean. Cum i-a văzut pe Maia Sandu, Igor Dodon și pe ceilalți candidați

Alexandru Plăcintă, caricaturistul unghenean, care a vernisat expoziții de caricatură până și la Palatul Europei din Strasbourg, nu a stat într-o parte în campania prezidențială ce tocmai s-a terminat.
A făcut portretul fiecărui dintre cei șapte pretendenți la postul de președinte al Republicii Moldova.  

„Vă arăt niște super mega ultra personalități (sau, mai bine spus, așa se cred ei)”, a scris el pe pagina sa de facebook, după care a făcut un apel către toți cei care-l cunosc și-l urmăresc: „Hai să nu facem din ei idoli, sau să-i credem unșii lui Dumnezeu, ai americanilor, rușilor sau… Hai doar să-l/s-o punem la treabă”.

 

 

Alexandru Plăcintă a reacționat imediat, prin caricaturile sale, și la unele declarații mai „deocheate” ale candidatului independent susținut de socialiști, Igor Dodon.

Anterior, caricaturistul unghenean a realizat o galerie de caricaturi-portrete ale tututor  miniștrilor Transporturilor din Republica Moldova, a realizat o galerie a șefilor din delegaţiile celor 48 de țări participante la Congresul Autorităţilor Locale şi Regionale ale Consiliului Europei din martie 2013, dar și a multopr altor oaemni politici și conducători atât din raionul Ungheni, cât și din Republica Moldova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *