Un copil de cinci anișori are nevoie de ajutor! Să-i întindem mâna. Împreună, îl putem face fericit


Aparent, e un copil ca toți ceilalți. Rochița frumoasă, zâmbetul, energia ei naivă și nevinovată, îi camuflează suferința. De fapt, Maria se luptă cu destinul încă de când a făcut cunoștință cu viața. Micuța suferă de o anomalie congenitală osoasă, iar coloana ei vertebrală nu se dezvoltă normal.
Fetița, în vârstă de doar 5 anișori, e din satul Costuleni, raionul Ungheni. Ea are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală, dar care este foarte costisitoare – 56 mii de dolari SUA. Astfel de intervenții de fac în una dintre clinicile din Istanbul, Turcia.
„Parintii, fiind pedagogi, nu-și pot permite luxul de a acumula suma de 56 mii$ pentu a-și ajuta copilul. Pentru asta este nevoie de fiecare dintre noi. Acești părinți au nevoie de aliați, iar donațiile fiecăruia dintre noi le vor ușura lupta”, a postat pe pagina de facebook Primăria Costuleni.
La Costuleni vor fi instalate, în magazinele existente și în instituțiile publice, urne pentru colectarea de fonduri. Primăria a făcut apel și către cei plecați în străinătate să ajute.
Oricine poate și dorește, indiferent de localitate sau țara în care locuiește, poate da o mână de ajutor.
Să facem împreună un copil fericit!
Banii pot fi transferați la contul (IBAN): MD81FT225911100152546978.
Telefoane de contact: 060794118, 060940609, 060247662.
Donațiile pot fi făcute și online, la https://salveazaoinima.ro/maria-dragomir/?fbclid=IwAR1kLNTp01ttJcT5wX7bv0Fchph9xqksvTgBWOZdJXkv3hND2HXWOhMXCPU


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *