FOTO. Viața continuă! ”Tomnița” și-a scuturat rochița la o grădiniță din Ungheni

Pentru că toamna și-a intrat în drepturi, angajații instituțiilor preșcolare se străduie să le arate copiilor frumusețile acestui anotimp și nu renunță la tradițiile deja formate în grădinițe.


Pe 14 octombrie, Toamna a fost în centrul atenției la Grădinița ”Tereza Sobolervschi” din Ungheni sau, așa cum a menționat pe pagina sa de facebook directoarea instituției, Svetlana Gaiduc, ”Tomnita și-a scuturat cu drag rochița” aici.


Curtea grădiniței a devenit, în acea zi, mai colorată ca oricând. ”Armonia culorilor a ademenit privirile tuturor”, a făcut o remarcă directoarea, mulțumind și copiilor, și părinților, și cadrelor didactice pentru inițiativă, implicare și participare.

Chiar la intrare, a apărut frumoasa Toamnă, realizată din pănușe și frunzele îngălbenite de porumb, înconjurată de crizanteme și știuleți.




Frunzele multicolore, cum numai toamna poate să le picteze, s-au regăsit în multiplele lucrări expuse, în acea zi, în curtea grădiniței. Florile toamnei au fost prezente peste tot, la fel ca și celelalte daruri oferite de toamnă.
A fost frumos, a fost vessel, a fost interesant și instructiv pentru copii.
Fotografii: Facebook.com/Gradinita-cresa Tereza Sobolevschi


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *