FOTO / BizzBike. Au urcat pe biciclete pentru o cauză nobilă

În după amiaza zilei de vineri, 2 octombrie, zeci de cicliști, și mai mari, și mai mici, s-au adunat în Piața Independenței din municipiul Ungheni pentru a participa la ”BizzBike” – ediția 2020, organizat de Junior Chamber International (JCI) Ungheni.

Traseul pe care l-au avut de parcurs a fost deloc ușor, în schimb a fost pentru o cauză nobilă. Scopul evenimentului, potrivit organizatorilor, a fost de a populariza transportul pe biciclete între oameni de afaceri, funcționari publici, manageri, angajați, voluntari, elevi; de a atrage atenția asupra necesității dezvoltării infrastructurii pentru biciclete în orașul Ungheni; de a colecta fonduri pentru crearea parcărilor pentru biciclete, dar și a promova un mod de viață sănătos.
“Organizarea în acest an n-a fost deloc ușoară, am avut multe restricții provocate de pandemie, m-am simțit extraordinar pedalînd în ținută business pe bicicletă, alături de cei 50 de participanți”, a menționat pentru ”Rxpresul”, Dionis Secrieru, vicepreședinte JCI, dar și organizatorul acestei ediții.
În cadrul acestui eveniment s-a reușit colectarea sumei de 1331 lei. Aceștia vor vor fi direcționați către achitarea parcării instalate pe stadionul municipal. Iar JCI va veni cu o contribuție de 2169 lei.
“Organizarea a fost un pic diferită față de ceilalți ani, pandemia dictând noi reguli”, menționează și Anatolie Cladicov, președinte JCI Ungheni, după care a mai adăugat: ”Ușor diferit a fost chestia cu parcarea, am încercat un design nou, care se presupune a fi mai practic, vom vedea în timp. Finalitatea evenimentului a fost instalarea unei parcări care în scurt timp și a dovedit utilitatea”.
Reamintim că în acest an a fost organizată cea de a treia ediție a ”BizzBike”.
Foto: JCI Ungheni




📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *