Vedeți ce trebuie să faceți pentru a participa la concursul raional ,,Businessmanul Anului”

Chiar dacă anul 2020 a fost umbrit de pandemia Covid-19, oricum, succesele obținute de întreprinderile din raionul Ungheni trebuie  apreciate. Deaceea, Consiliul raional Ungheni şi partenerii locali sînt în proces de organizare a tradiționalului eveniment – Concursul raional ,,Businessmanul Anului”, care se va desfășura la sfârșitul lunii septembrie, anunță Crungheni.md.
Astfel, sunt invitați să participe la eveniment, toți antreprenorii din raion. Doar că, inițial este necesar de a depune dosarul de participare la Concursul raional ”Businessmanul Anului”.
Participanţii la concurs vor fi evaluaţi în baza indicatorilor prezentaţi pe formulare-tip, în cadrul a 10 nominalizări: antreprenorii anului în sferele agricultură, industrie, construcţii, comerţ, prestări servicii, consultanţă, export, cei mai buni antreprenori din rîndul tinerilor şi femeilor, cele mai bune Gospodării Ţărăneşti. Din cauza situației pandemice cererile, formularele – tip și descrierea succintă a întreprinderii, vor fi transmise electronic în adresa Secției Economie și Reforme. Termenul-limită de aplicare este 10 septembrie 2020.
Însuși evenimentul de premiere va avea loc în luna septembrie.
Nominalizările sunt:

Concursul raional ”Businessmanul Anului” a ajuns la a XIX-a ediţie și reprezintă evenimentul de referinţă pentru mediul de afaceri în aprecierea performerilor anului.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *