Un ”Apel de urgență” de la teatru ‐ spălătorie

O companie de teatru independentă din Chișinău, carea activează deja de 10 ani, pe timp de pandemie și-au schimbat tactica de a-și juca rolurile.
Pentru că nu poate să joace pe scenă în pandemie, actorii teatrului – spălătorie s-au gîndit să spună spectacolele la telefon. Astfel, au lansat un “Apel de Urgență” prin care invită publicul să-i sune sau să le dea numărul lor de telefon, iar actorii îi vor suna și le vor spune spectacolele la telefon.
Spectacolele teatrului – spălătorie sunt spectacole documentare care reflectă problemele cu care se confruntă societatea noastră, sistemul de educație, perioada de tranziție, patriarhat, lucruri care ne privesc pe fiecare din noi.
Astfel, în perioada 1 – 2 octombrie, ora 18:00 – 21:00 și 3 – 4 octombrie, ora 14:00 – 16:00, 18:00 – 20:00, puteți asculta piesa de teatru la telefon. Pentru aceasta, trebuie să completați formularul https://bit.ly/2ZXqd8l, să alegeți ziua și ora la care doriți să fiți telefonați, să indicați numărul de telefon, poate fi un număr de fix sau de mobil din Republica Moldova. De asemenea, trebuie să vă asigurați că aveți baterie, rețea și sunteți disponibilă la ora respectivă.
Durata apelului e 5‐10 minute. Rezervări puteți face și la numărul te telefon: 068930652
Istoria la telefon prin spectacolele teatrului spălătorie: Moldova Independentă. Erată, Recviem pentru Europa, Evanghelia după Maria și Abolirea Familiei.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *