Persoanelor în etate din Ungheni le va fi adus un omagiu. Vedeți cum

Imagine simbol: www.fetelestiu.ro

Imagine simbol: www.fetelestiu.ro

Bunicii și bunicele din Ungheni vor fi prezentate într-un proiect fotografic. Și asta pentru că, Casa raională de Cultură din Pârlița a dat startul unui concurs raional de fotografie ”Fuga, fuga la bunei…”.
Potrivit organizatorilor, prin acest concurs fotografic își doresc să reamintească de valoarea oamenilor, indiferent de vârstă, își propun să dezvolte respectul față de vârsta a treia, să stimuleze creativitatea participanților și, nu în ultimul rând, să descopere noi talente în arta fotografică.
Conform regulamentului, participanții vor trebui să țină cont de anumite condiții de participare. Fotografiile realizate trebuie sa fie însoțite de un titlu ingenios, să se  menționeze locația și numele celor din cadru. De asemenea, fiecare localitate poate trimite o fotografie în format digital.
La transmiterea fotografiilor se vor lua în calcul următoarele aspecte: să se încadreze în tematică, formatul fișierulului (JPG), fotografiile pot fi atât color cât și alb – negru; nu se permite retușarea pozelor  sau adăugarea de rame, iar colajele nu se acceptă.
Perioada de desfășuare a concursului va fi 21-27 septembrie. Jurizarea lucrărilor se va  face la 28 septembrie. Montarea filmulețului video se va face în perioada 20-30 septembrie, iar anunțarea rezultatelor și expunerea pozelor în filmulețul video va fi pe 1 octombrie. Premierea participanților se va face pe 6 octombrie.
De subliniat că fotografiile vor fi incluse într-un filmuleț video și derulate pe paginile de facebook a Casei raionale de Cultură și Turism.
Concursul ”Fuga, fuga la bunei…” se va juriza conform unor criterii bine definite. Se va  respecta tema concursului; se va aprecia calitatea artistică indiferent de tipul aparatului de fotografiat  , luându-se în calcul gradul de  creativitate și originalitate.
La final, participanții vor primi din partea organizatorilor diplome și premii.

Autor:  Tatiana Tesliuc

 
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *