BUCIUMENI. Cu pași mici spre fapte mari

Foto: facebook.con/Biblioteca Publică Comunală - comuna Buciumeni, satul Florești
Foto: facebook.con/Biblioteca Publică Comunală - comuna Buciumeni, satul Florești

Foto: facebook.con/Biblioteca Publică Comunală - comuna Buciumeni, satul Florești
Foto: facebook.con/Biblioteca Publică Comunală – comuna Buciumeni, satul Florești

Un foișor de toată frumusețea a fost construit la Buciumeni, raionul Ungheni. De acum înainte, locuitorii comunei vor avea unde să se adune și să organizeze sau să beneficieze de activități la aer liber.
Foișorul este instalat, grație Proiectului „EU promotorul schimbării”, implementat de Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova în cadrul programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer.
Un suport substanțial  l-a acordat și Primăria comunei Buciumeni.
Bugetul total al proiectului privind construirea și instalarea foișorului la Buciumeni a fost de 32700 lei, dintre care 5000 lei au venit din cadrul proiectului „EU promotorul schimbării”. A fost mai degrabă un impuls spre acțiuni concrete în beneficiul oamenilor. Primăria din localitate a oferit un suport în valoare de 17700 lei.
Succeseul a fost asigurat și de Grupul de Acțiune Civică din comuna Buciumeni „În pas cu timpul”, care s-a implicat plenar în realizarea acestui proiect, necesar comunității.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *