Un parteneriat ce își propune reducerea ratei șomajului la Călărași

Un nou accord de colaborare a fost semnat la 4 august la Călărași. De data aceasta semnatari au fost Incubatorul de Afaceri din oraș și Direcția pentru Ocuparea Forței de Muncă, Călărași. Odată cu semnarea acordului, părțile urmează să-și planifice activități comune pentru asigurarea unui parteneriat durabil între angajatori și angajați, inclusiv persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.
Victor Ambroci, managerul Incubatorului de Afaceri a vorbit în cadrul evenimentului despre disponibilitatea instituției de a oferi tot suportul angajatorilor, dar și șomerilor călărășeni. ”Suntem bucuroși să fim parte a cestui parteneriat de cooperare cu colegii de la Direcția pentru Ocuparea Forței de Muncă și avem chiar planuri destul de clare în vederea organizării mai multor acțiuni comune. Mizăm pe un schimb continuu de informații și pe rezultate palpabile”, a declarat Victor Ambroci.
La rândul său, Elena Lungu, șefa Direcției pentru Ocuparea Forței de Muncă și-a expus speranța că acordul va da roade. ”Ne propunem informarea colegilor despre locurile de muncă înregistrate, vom organiza activități comune și sperăm că prin această conjugare de eforturi să asigurăm o punte durabilă dintre cerere și ofertă”, a opinat Elena Lungu.
Din activitățile care stau la baza acordului, se pot identifica: organizarea seminarelor, atelierelor de lucru, meselor rotunde, webinarelor, ședințelor precum și a altor evenimente comune în scopul promovării ocupării locurilor vacante înregistrate la Călărași și reducerea ratei șomajului în regiune.
Acordul semnat la 4 august la Incubatorul de Afaceri din Călărași este primul act de acest fel semnat de la inaugurarea instituției în anul 2017.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *