Străzile din satele comunei Zagarancea vor avea nume. Anunțul a fost făcut de primar. Când vor fi făcute publice numele acestora

Angajați ai Primăriei comunei Zagarancea și consilieri locali, membri ai comisiei de lucru privind denumirile stradale, s-au întrunit în ședință, pe 3 august, pentru a discuta despre identificarea denumirii străzilor pentru satele Zagarancea și Elizavetovca.
Urmează o nouă ședință, pe 4 august, la care se va discuta și despre numele străzilor din Semeni.
Primarul comunei Zagarancea, Vasile Gaviuc, susține că lipsa numelor de străzi în localitățile respective provoacă probleme pentru serviciile de taxi, de salvare, pompieri etc. Reieșind din aceste considerente, mai mulți localnici s-au adresat la primărie cu solicitarea de a fi soluționată problema.
Deși comuna Zagarancea se află în nemijlocita apropiere a municipiului Ungheni, localitățile componente fiind relativ mari (Zagarancea are o suprafață de 12,17 km p. , Semeni – 3,88 km p., Elizavetovca – circa 1 km p.) străzilor de aici, până la momentul de față, nu li s-au atribuit nume, așa cum au făcut autoritățile din alte localități rurale ale raionului Ungheni.
Propunerile comisiei de lucru vor fi trimise la Chișinău pentru sistematizare, anunță, pe pagina sa de facebook, primarul Vasile gaviuc. Ulterior, vor fi aprobate de Consiliul local.
Numele străzilor din cele trei localități ale comunei vor fi aduse la cunoștiința oamenilor după apariția lor în baza de date oficială a Republicii Moldova.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *