Salvat de la deteriorare. Terenul de fotbal de la Stadionul Central din Ungheni a fost renovat cu suportul FMF

La solicitarea proaspătului director al Stadionului Central din Ungheni, Anatolie Cladicov, Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) s-a implicat pentru a reabilita terenul de fotbal cu înveliș sintetic, construit în 2014, anunță Primăria municipiului Ungheni pe pagina sa de Facebook.
Chiar dacă lucrările de întreținere specială a terenurilor cu înveliș sintetic trebuie să aibă loc periodic, cel puțin o dată la doi ani, la Ungheni s-au desfășurat pentru prima oară în aproape șase ani.

Foto: facebook.com/Primăria municipiului Ungheni
Foto: facebook.com/Primăria municipiului Ungheni

Pe 5 august, specialiști de la FMF au ajuns la Ungheni, unde au efectuat toate lucrările necesare pentru renovarea terenului, în valoare totală de 70 mii de lei. Este vorba de: afânarea stratului de cauciuc, greblarea și adunarea obiectelor metalice, separarea gunoiului, adăugarea granulelor de cauciuc, perierea și îndreptarea gazonului etc.
Primăria municipiului Ungheni a contribuit cu 10 mii de lei.
Reamintim că terenul de fotbal cu înveliș sintetic de la Stadionul central din Ungheni a fost dat în exploatare la 25 noiembrie 2014.
”Acest stadion, construit conform standardelor europene, a fost necesar pentru întregul raion. Dacă va fi păstrat, timp de 20 de ani va aduce doar beneficii”, a declarat la festivitatea de inaugurare președintele de atunci al Federației Moldovenești de Fotbal, Pavel Ciobanu.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *