Salvat de la deteriorare. Terenul de fotbal de la Stadionul Central din Ungheni a fost renovat cu suportul FMF

La solicitarea proaspătului director al Stadionului Central din Ungheni, Anatolie Cladicov, Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) s-a implicat pentru a reabilita terenul de fotbal cu înveliș sintetic, construit în 2014, anunță Primăria municipiului Ungheni pe pagina sa de Facebook.
Chiar dacă lucrările de întreținere specială a terenurilor cu înveliș sintetic trebuie să aibă loc periodic, cel puțin o dată la doi ani, la Ungheni s-au desfășurat pentru prima oară în aproape șase ani.

Foto: facebook.com/Primăria municipiului Ungheni
Foto: facebook.com/Primăria municipiului Ungheni

Pe 5 august, specialiști de la FMF au ajuns la Ungheni, unde au efectuat toate lucrările necesare pentru renovarea terenului, în valoare totală de 70 mii de lei. Este vorba de: afânarea stratului de cauciuc, greblarea și adunarea obiectelor metalice, separarea gunoiului, adăugarea granulelor de cauciuc, perierea și îndreptarea gazonului etc.
Primăria municipiului Ungheni a contribuit cu 10 mii de lei.
Reamintim că terenul de fotbal cu înveliș sintetic de la Stadionul central din Ungheni a fost dat în exploatare la 25 noiembrie 2014.
”Acest stadion, construit conform standardelor europene, a fost necesar pentru întregul raion. Dacă va fi păstrat, timp de 20 de ani va aduce doar beneficii”, a declarat la festivitatea de inaugurare președintele de atunci al Federației Moldovenești de Fotbal, Pavel Ciobanu.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *