FOTO / Localnicii activi din Frăsinești vor avea un loc de întâlnire

Cei mai activi localnici din satul Frăsinești vor avea un loc unde să se întâlnească. Și asta pentru că la 10 august, la biblioteca publică din localitate a fost amenaajat și lansat un spațiu democratic. Acesta este destinat celor mai activi cetățeni dar și pentru cei care nu pot rămîne indiferenți de problemele care sunt în comunitate.

Spațiul a fost amenjata în cadrul proiectului ”Bibliotecile spații democratice de informare și implicare civică”. Grație activităților proiectului și suportului oferit de administrația publică locală atît membrii grupului de inițiativă FAST (Fii Ambasadorul Schimbării Tale) din localitate, cît și cetățenii activi, care vor să producă o schimbare în comunitatea lor, au un loc unde se pot întîlni și discuta despre orice problemă sau realizare legată de comunitatea în care trăiesc, un spațiu special amenajat în așteptarea tuturor persoanelor cu inițiativă care vor să aducă o schimbare în comunitate.
Acest proiect este implementat de AO ”Baștina Frăsinești”  în cadrul programului de granturi ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” în parteneriat cu Asociația pentru Politica Externă (APE) și finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer (KAS).


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *