Cum vor sărbători unghenenii hramul pe 28 august

Vineri, 28 august, municipiul Ungheni va sărbători hramul localității. Cu prilejul acestor evenimente, tradițional, la Ungheni era mare sărbătoare. Timp de câteva zile la rând, aveau loc spectacole cu participarea artiștilor locali, a celor din Chișinău, din România. Erau organizate competiții sportive, diverse mese rotunde, veneau numeroase delegații din orașele înfrățite…
În acest an, va fi cu totul altfel. Iar faimoasa Alee de castani ce se întinde de-a lungul străzii Naționale, va fi pustie.
”Da, în acest an va fi cu totul altfel. Din păcate, nu putem să organizăm Zilele orașului așa cum o făceam tradițional, cu  mulți oaspeți, cu multă lume, cu veselie, cu voie bună. Pe 28 august, vom merge la biserică, vom asista la slujbă, după care vom merge la casele noastre”, spune Alexandru Ambros, primarul municipiului Ungheni.
Iar până atunci, angajații sectorului de salubritate a Primăriei municipiului Ungheni vor aduce în ordine și vor amenaja orașul așa cum se face totdeauna de sărbători. Vor fi anumite activități culturale, dar online.
”Link-ul înregistrării video a spectacolului pregătit de colectivele artistice ale Palatului de Cultură din Ungheni, cu ocazia Zilelor orașului, va fi plasat pe pagina de facebook a instituției, precum și pe cea a Primăriei municipiului Ungheni în ziua de 28 august, ora 11.00”, mai spune primarul.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *