Anti-record în municipiul Ungheni. Numărul cazurilor de infecții COVID-19 a depășit cifra de 100

Municipiul Ungheni a depășit cifra de 100 de cazuri de infecții COVID-19. S-a întâmplat în acest week-end, anunță Primăria municipiului Ungheni pe pagina sa de facebook.  
Potrivit datelor informative privind monitorizarea răspândirii infecției COVID-19, prezentate de Centrul Sănătate Publică Ungheni, la data de 10 august, în municipiul Ungheni erau înregistrate 105 cazuri de infectare cu Covid-19, față de 98 la finalul săptămânii trecute, pe 7 august. Per total, sunt tratate 61 de cazuri din cele 105.
La momentul de față, numărul persoanelor cu statut de contacți din municipiu este de 57, față de 54 pe 7 august.
Numărul persoanelor aflate în carantină/autoizolare este 160.
În raionul Ungheni, inclusiv municipiul, sunt înregistrate 238 de cazuri, față de 227 pe 7 august. Sunt tratate 151; alte 9 cazuri s-au soldat cu decesul persoanelor.
În prezent,  municipiul Ungheni este unica localitate din regiunea Ungheni-Nisporeni-Călărași, care a îregistrat un  număr de peste 100 de cazuri de infecții COVID-19.
Specialiștii și autoritățile îndeamnă populația să fie mai precaută, să respecte regulile impuse, printre care: purtarea măștii în spații închise, distanțarea socială (fizică) de cel puțin 1 metru, spălarea cât mai des a mâinilor, evitarea locurilor aglomerate.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *