Accident la Sipoteni. Un minor, transportat la spital

Două automobile au ajuns într-un șanț la Sipoteni, raionul Călărași, după ce s-au tamponat între ele.

Accidentul s-a produs în seara zilei de 10 august, la ora 18:35, pe traseul Chișinău-Ungheni. Un automobil de model Opel Astra, condus de o femeie de 56 de ani, a fost lovit, în timp ce vira la stânga, de un Volkswagen Multivan, condus de un bărbat în vârstă de 53 ani.
În rezultatul accidentului, un copil ce se afla în una din mașini, a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Raional din Călărași.
La fața locului s-au deplasat angajați ai poliției și ai serviciului de asistență urgentă medical, dar și mai mulți localnici, pentru a oferi ajutor.
Poliția investighează circumstanțele producerii accidentului.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

3 Comments

  • Eu nu inteleg de ce se produc multe accidente in moldova unde la volan se alfa parte femenina, inseamna ca ele conduc si atit, nu sunt in stare sa evite un accident, eri a fost un accident grav si la volanul masinilor erau femei, azi din nou, si multe alte accidente provocate in trecut foarte des sin femei la volan, ceva nui in regula cu soferitele estea???????.

    Reply
  • Nu cred că dacă e o femeie la volan, deja e accident, greșeli fac și bărbații, până la urmă, dacă am fi toți conștienți și atenți la drum, ne-am respecta reciproc în trafic și nu ne-am arăta „ce putem”, am putea evita accidentele!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *