VIDEO / Unghenenii au decis. Primarul vine cu comentarii și explică ce înseamnă… Downtown

Alexandru Ambros
Alexandru Ambros

Reconstrucția străzii Naționale cu amenajare de piste de bicicliști, reparație trotuare, renovare rețele de apeduct, amenajare spații verzi și instalare mobilier urban; reabilitarea Palatului de Cultură Ungheni și a zonei adiacente; reconstrucția Pieței Independenței într-o zonă pietonală cu elemente de atracții turistice – iată ce-și doresc unghenenii.
Cel puțin, anume aceste idei au fost votate cel mai mult în cadrul votului online privind modernizarea centrului municipiului Ungheni, desfășurat în perioada 4 – 15 iunie curent.

Alexandru Ambros
Alexandru Ambros

Primarul de Ungheni, Alexandru Ambros, le-a comentat la festvitatea de premiere a autorilor ideilor respective, menționând că-și dorește la Ungheni ”ceea ce există în toată lumea – downtown, adică centrul orașului, acolo unde toată lumea converge, își dă întâlnire; să fie un ce loc de care să fim mândri cu toții”.
Potrivit lui, Ungheniul va avea o zonă pietonală, iar Palatul de Cultură se va transforma într-un centru cultural multifuncțional.
De notat că modernizarea centrului municipiului Ungheni se va face cu asistența financiară a Uniunii Europene, în cadrul Programului „EU4Moldova: regiuni-cheie”, implementat de PNUD și UNICEF Moldova.
Vedeți comentariile și explicațiile primarului Alexandru Ambros.
https://www.facebook.com/ungheni.md/videos/219491472456641/


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *