Unghenenii sunt invitați să-și vadă orașul drag prin ochii unui turist. Care e motivul

Foto: facebook.com/Primăria municipiului Ungheni
Foto: facebook.com/Primăria municipiului Ungheni

Foto: facebook.com/Primăria municipiului Ungheni
Foto: facebook.com/Primăria municipiului Ungheni

Primăria Ungheni a anunțat lansarea unui concurs de fotografii și video cu genericul ”Ungheni – orașul meu”.
”Invităm unghenenii să vadă orașul drag prin ochii unui turist, să observe ce este în jur, să se bucure de frumusețea naturii și a orașului, să uite pentru o clipă de problemele și de greutățile ce atârnă pe umerii orașului nostru. Să arătăm lumii întregi cât de frumos e Ungheniul”, se arată în postarea de pe pagina de facebook Primăria municipiului Ungheni.
Concursul anunțat este prilejuit de Zilele orașului Ungheni, marcate tradițional la sfârșit de august.
”Nu vom putea să ne adunăm împreună, ca în anii precedenți. Vom putea, însă, ca de obicei, să aducem în prim-plan Ungheniul nostru drag”, se menționează în aceeași postare, după care urmează și explicațiile.
Unghenenii, și cei de acasă, și cei plecați, sunt îndemnați să facă fotografii sau un video cu genericul ”Ungheni – orașul meu”, după care să le posteze pe paginile lor de facebook, inserând în text hashtagurile #ungheniorasulmeu #aniversare.
Specialiști de la Primărie vor urmări postările, vor aduna fotografiile și video-urile realizate, după care un juriu competent va stabili cele mai originale lucrări.
Pe câștigători îi așteaptă și premii, constând din obiecte (umbrele, maiouri, chipiuri, brelocuri etc.) cu însemnele Primăriei Ungheni.
În plus, fotografiile și video-urile câstigătoare vor fi afișate pe lead-urile din municipiul Ungheni, pe site-ul www.ungheni.md și pe pagina de Facebook Primăria municipiului Ungheni.
Regulamentul complet este publicat pe pagina web a primăriei: http://ungheni.md/invitam-unghenenii-sa-arate-lumii-intregi-cat-de-frumos-e-ungheniul/


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *