Știți ce zi e azi? Află!

24 iulie – Ziua Internațională a verișorilor
Această zi recunoaște relațiile de viață ale verișorilor care ajută la unirea familiilor și a rudelor, ceea ce dă putere familiei. De asemenea, sărbătorește semnificația familiei și legătura pe care o creăm pentru viață.
Indiferent dacă verișorii cresc împreună în familii apropiate sau se văd doar ocazional, ei  împărtășesc amintiri comune prin intermediul bunicilor, mătușilor și unchilor. Uneori, verii par mai degrabă frați, mai ales dacă sunt doar copii.
Actrița americană Courtney Cox spunea că „Verii sunt oamenii care ne sunt prieteni de-a gata, împreună cu care râdem și ne amintim vremurile frumoase din copilărie, avem uneori certuri, dar știm întotdeauna că ne iubim unii pe alții; ei sunt mai mult decât surorile, frații și amicii noștri, fiindcă sunt toți aceștia la un loc.”
Pe 24 iulie te poți întâlni, într-un cadru festiv, cu verii tăi, verișoarele tale, făcând, printre altele, o poză de grup împreună, poți trimite un mesaj unui văr sau îl poți suna, dacă se află la o mare distanță de ține, aducându-vă aminte de timpurile de altădată și făcând haz de evenimente ce păreau a fi un necaz.
Autor: Livia Covaliov


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *