Centrul Regional de Resurse pentru Tineret din Ungheni va fi reorganizat

După 16 ani de activitate, Centrul Regional de Resurse pentru Tineret din va activa într-o nouă formulă, după un nou concept. Astfel, tinerii din Ungheni nu vor mai veni la Centru; dar va veni Centrul spre tineri.
Până nu demult, acest Centru a activat în fosta grădiniță din cartierul Ungheni Vale, care urmează ca pe 1 septembrie să fie redeschisă pentru copii.
Inițial, Centrul Regional de Resurse pentru Tineret a fost gândit astfel ca tinerii din tot municipiul să vină aici, unde să beneficieze de anumite servicii, ceea ce și s-a întâmplat. Acolo erau desfășurate diferite evenimente, acolo se organiza tabăra de odihnă pentru copii, se implementau proiecte pentru tineri.
” Ne-am gândit că Centrul nu trebuie să cheme tinerii la el, ci invers. Or, tinerii merg nu doar aici, ci și la Școala de sport, de muzică, de arte plastice, la Palatul de cultură. Deci, Centrul pentru urmează să elaboreze proiecte pentru tineri și să le implementeze acolo unde au nevoie tinerii de ele”, a explicat primarul Alexandru Ambros.
Printr-o decizie a Consiliului Municipal din 17 iunie, au fost operate modificări în Regulamentul Centrului Regional de Resurse pentru Tineret Ungheni, aprobat în 2004, prin care s-a stabilit ca sediul să fie în incinta Primăriei municipiului Ungheni.
Aici vor activa trei persoane: un șef al Centrului și doi specialiști probleme tineret.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *