Startul proiectului ”Voices” va fi dat pentru candidații din raioanele Călărași și Ungheni

Un proiect de incluziune socială va fi lansat la data de 30 iulie. Este vorba de concursul național prin muzică „Voices”.
Concursul de selectare a tinerelor talente se va desfăşura timp de două săptămâni şi va fi organizat de membrii echipei Moldovan National Youth Orchestra. În acest an, organizatorii vor selecta 101 talente, iar câştigătorii vor avea ocazia să susțină cinci concerte alături de îndrăgita formaţie.
Doritorii, care au vârsta între 10 și 16 se pot înregistra până în data de 29 iulie. Audiţiile se vor desfăşura în toată Moldova în perioda 30 iulie-15 august.
Startul proiectului va fi dat pentru candidații din raioanele Călărași și Ungheni. În total, pentru a ajunge în cele 19 locaţii, unde vor fi desfăşurate castingurile, organizatorii planifică să parcurgă în jur de opt mii de kilometri.
De subliniat că în cadrul procesului de selecție vor fi respectate toate măsurile de protecţie recomandate de OMS în contextul pandemiei de COVID-19.
Copiii care vor fi aleşi prin casting vor fi ghidați de cei mai buni experți pentru a-și dezvolta abilitățile alături de Moldovan National Youth Orchestra. Proiectul de incluziune socială prin muzică „Voices” se va desfăşura pentru al treilea an consecutiv.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *