”Voluntarii ProUngheni” împlinesc patru ani de activitate

Foto: Voluntarii ”Pro Ungheni”
Foto: Voluntarii ”Pro Ungheni”

Azi, 3 iunie, ”Voluntarii ProUngheni” împlinesc patru ani. Acest grup de inițiativă a fost inițiat grație Marinei Atamuratov, specialist tineret, cultură și sport în cadrul Primăriei municipiului Ungheni, cu scopul de a susține tânăra generație și a o implica activ în luarea deciziilor la nivel local.  
Foto: familia ”Voluntarii ”ProUngheni”
”Sunt parte a grupului din februarie 2019”, spune Nelea Nantoi, lidera Grupului de Inițiativă ”Voluntarii ProUngheni”, după care adăugă: ”Este o experiență minunată, care mă reprezintă. Aici am învățat foarte multe”.
“Voluntari ProUngheni” este un grup de tineri dornici să producă schimbarea în comunitate și să participe activ la organizarea diverselor evenimente culturale, educative, sportive, de sănătate, în scopul de a sensibiliza și a conștientiza că implicarea civică este un lucru firesc și important pentru toți, în special pentru tineri, care sunt viitorul și prezentul acestei țări.
”Este placut să lucrezi împreună pentru un scop comun. Când ai o echipă unită și cu bună dispoziție, totul este mai ușor. Acum, în această perioadă de carantină, e mai greu, căci ducem lipsa activităților, nu interacționăm și nu comunicam ca înainte”, a făcut o precizare Nelea Nantoi.
Prin cele peste 100 de activități, ”Voluntarii ProUngheni” au demonstrat că sunt o forță, iar meritele lor au fost recunoscute la nivel local și național. Dovadă sunt premiile obținute la Gala Tinerilor Activi Ungheni, cît și titlul de cel mai activ grup de inițiativă la nivel național în cadrul Festivalului Voluntarilor 2017 și 2019.
Banca Unghenenilor, evenimentul anual – Ungheni Are Talent, băncile de pe strada ”Vasile Alecsandri”, proiectele Art-Zone, Clubul Jocurilor de Societate – toate acestea, dar și multe altele, îi reprezintă.
Autor: Anastasuia Robuleț


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *