O femeie din Ungheni și-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul 5

Imagine simbol

O femie de 65 de ani din Ungheni și-a pus capăt zilelor aruncându-se în gol de la etajul 5 al blocului în care locuia. Tragedia s-a întâmplat săptămâna trecută, pe 4 iunie.
Potrivit Cristinei Vicol, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, o vecină ar fi sunat la numărul de urgență 112 și ar fi anunțat că o femeie dintr-un apartament alăturat ar fi căzut de la etaj. “Imediat la fața locului s-a deplasat grupul de urmărire penală. În urma cercetării cazului la fața locului s-a stabilit că în jurul orei 01:30 noaptea o locuitoare a orașului Ungheni, aflându-se singură acasă, în circumstanțe neclare a sărit de pe balconului apartamentului în care locuia” , a mai menționat Cristina Vicol.
În rezultatul traumelor primite, femeia a decedat pe loc. Potrivit poliției, victima se afla la evidența medicului psihiatru și a mai avut anterior alte tentative de suicid.
Femeia locuia împreună cu soțul său și are doi copii care momentan sunt plecați peste hotarele țării. Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii incidentului.
Autor: Doina Manic


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *