VIDEO / De azi, toți șoferii vor fi trași pe dreapta. Polițiștii desfășoară acțiunea ”10 zile de activități împotriva accidentelor în traficul rutier”.

Foto: IPN

Foto: IPN

În următoarele zece zile, șoferii vor fi trași pe dreapta pentru a fi documentați. În cadrul unui briefing de presă, reprezentanții Poliției au anunțat ce măsurile vor fi întreprinse în cadrul operațiunii în care vor fi implicați și cei de la Fulger, informează Cotidianul.md.
Reprezentanții Inspectoratului Național pentru Securitate Publică (INSP) au anunțat că în ultimele două luni, șoferii s-au relaxat și au condus cu viteză pe traseele naționale.
„În ultimele 2 luni, polițiștii au fost preocupați de lupta cu COVID-19. Analizând, am constatat că s-au activizat șoferii care conduc agresiv, cei care organizează curse ilegale. Am ajuns la concluzia că trebuie să acționăm din nou. După starea de urgență, am decis și noi să venim cu o măsură majoră, vom monitoriza șoferii”, au declarat reprezentanții INSP.
Polițiștii, alături de angajații Brigăzii de poliție cu destinație specială Fulger, dar și cei de la Direcția Inspectare Efectivă, vor patrula pe traseele naționale în cadrul Operațiunii „10 zile de activități împotriva accidentelor în traficul rutier”.
Începând cu ziua de azi, 22 mai și până la 31 mai, va fi un filtru pentru a depista șoferii aflați în stare de ebrietate la volan, vitezomanii, dar și cei care au amenzi și nu le-au achitat.
Potrivit oamenilor legii, vor fi activizate automobilele capcană, radarele, pentru a depista vitezomanii. Vor fi organizate filtre pentru a fi depistații șoferii care se eschivează de la răspunderile contravenționale pentru încălcările deja comise.
De asemenea, se va pune accent dacă se acordă prioritate pietonilor, dar și ambulanțelor. Vor fi trași pe dreapta șoferii și vor fi testați la alcoolemie. Acțiunile vor avea loc non-stop.
https://www.facebook.com/politiarepubliciimoldova/videos/717870632095559/UzpfSTYxMDUwODY2MjQwOTkxMDoyODEzOTcxNzgyMDYzNTc2/


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *