VIDEO / Cum a fost petrecut pe ultimul drum Gheorghe Popa, medicul din Sculeni

Pe 22 mai, Gheorghe Popa, medicul-șef al filialei Sculeni a Spitalului Raional Ungheni, răpus de COVID – 19, a fost petrecut pe ultimul drum.
Și. cum, în această perioadă de criză, nu se permite să fie petrecut  și înmormântat așa cum e tradiția la moldoveni, zeci de doctori și asistenți medicali  s-au aranjat de-a lungul străzii centrale din Ungheni, păstrând distanța socială,  și au întâmpinat cortegiul cu flori. Astfel, cadrele medicale și-au arătat respectul pentru cel care a fost Gheorghe Popa.
Gheorghe Popa a fost înmormântat la Sculeni, acolo unde a muncit peste 40 de ani.
Reamintim că doctorul din Sculeni a decedat pe data de 20 mai, din cauza COVID – 19. Pe 10 mai, dânsul a fost transferat de la Spitalul Raional Ungheni la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” din Chișinău, unde, în urma complicațiilor, s-a stins din viață.
Colegii de muncă îl descriu ca fiind un medic profesionist, un manager înțelept, un om gospodar și un bun familist, a dăruit dragoste celor din jur și s-a bucurat de dragostea și respectul celor ce l-au cunoscut-o și l-au apreciat.
„Nu a meritat Gheorghe Popa un asemenea rămas bun, tocmai în așa perioadă când mulți colegi și-ar fi dorit să-l petreacă pe ultimul său drum”, a spus Galina Turtureanu, șefa Centrului de Sănătate din Sculeni.


https://www.facebook.com/srungheni.md/videos/318524482463511/?v=318524482463511
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *