La Ungheni, ziua protecției copilului nu se va desfășura în acest an

Imagine simbol: www.presadegalati.ro

Imagine simbol: www.presadegalati.ro

În acest an, Ziua Internațională a Protecției Copilului se va desfășura altfel. Și asta pentru că, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a declarat stare de urgență în sănătate publică pe întreg teritoriul Republicii Moldova în perioada 16 mai – 30 iunie.
La Ungheni, Ziua internațională a protecției copilului, care se sărbătorește pe 1 iunie, nu va fi marcată, în acest an, așa cum au fost obișnuiți micii ungheneni: cu evenimente atractive, muzică, spectacole de tot felul, surprize frumoase.
De 1 iunie, vom sta acasă. Așa au decis autoritățile pentru că, acum, ca niciodată, trebuie să avem grijă de sănătatea copiilor noștri.
”Dragi părinți, nu uitați că cel mai importantă e, totuși, sănătatea. Zile ale copiilor vor mai fi și le vom sărbători ca în anii precedenți și chiar mai frumos. La momentul de față vă rugăm să evitați aglomerațiile, să respectați recomandările specialiștilor și autorităților. Pericolul infectării cu Covid-19 persistă”, au declarat în unison, autoritățile unghenene.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *