FOTO / Voluntarii Crucii Roșii din Ungheni au informat trecătorii despre Coronavirus

Voluntarii Crucii Roșii din Ungheni au ieșit în stradă și au informat populația despre COVID – 19. Totodată, aceștia au împărțit pliante informative despre această infecție și au răspuns la întrebările trecătorilor.

Voluntarele Paula Petre, Bianca Chiosa și Alexandra Teșcureanu povestesc că le-a plcăut experiența, mai ales că oamenii au fost cu toții binevoitori. Cu toate au declarat în unison că această campanie este una utilă. ”Chiar dacă situația nu mai este atât de gravă încă trebuie să luăm masuri de precauție”, spun ele.
”Oamenii au reacționat pozitiv și receptiv, mulți dintre ei ne-au zic că știu despre situația creată și ne-au mulțumit la rândul lor”, povestește voluntara Paula Petre, după care voluntara Bianca Chiosa o completează: ”Însă am avut și întrebări de genul: ”S-a terminat Coronavirusul” sau mai haioase ”Scoate-ți-vă masca că nu e anul nou”, dar au zis-o în glumă”.
Totodată voluntare i-au îndemnat neapărat pe trecîtori să citească informațiile din pliante, deoarece le vor fi de folos și pe parcurs, nu doar acum, în perioada de criză.
Potrivit Elenei Gavrișov, președinta Crucii Roșii, filiala Ungheni, aceste pliante au fost oferite de Crucea Roșie din Moldova.
Reamintim că pe 8 mai, cînd Crucea Roșie a împlinit 157 de ani, au dăruit câte 10 – 15 de dezinfectanți Direcției Situații Excepționale Ungheni, Centrului de reabilitare și integrare socială din Ungheni dar și Centrului de Plasament pentru adulți și persoane vârstnice din Sculeni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *