De ziua Europei, surprizele vin de la Biblioteca din Ungheni

Fiți cu ochii pe Biblioteca publică raională ”Dimitrie Cantemir” din Ungheni. În această săptămână pregătește pentru utilizatori, în fiecare zi, la ora 12.00, 15.00 și ora 18.00 câte o surpriză, informează Biblioteca.

În perioada 6 – 9 mai, la Biblioteca publică raională se sărbătoresc Zilele Europei. Dat fiind faptul că suntem în perioada de criză, iar lucrul cu publicul și activitățile sunt interzise, ne-am gândit să desfășurăm în fiecare zi activități online, dedicate Zilei Europei, care se sărbătorește, de regulă, pe 9 mai. Genericul campaniei este – ”9 mai. Nouă provocări”.
Ieri a fost dat startul primei activități: Expoziție de carte online. Această expoziție, formată din cărți despre Uniunea Europeană, poate fi văzută pe pagina de Facebook a Bibliotecii – Biblioteca Ungheni.
Pe 7, 8 și 9 mai vor fi alte trei provocări pentru cititorii și utilizatorii bibliotecii. Este vorba de: ”Concurs literar online”, ”Oră de informare online”, ”Puzzle online”, ”Călătorie online” prin țările membre ale Uniunii Europene, ”Quiz literar” pentru coopii, veți descoperi scriitorii europeni împreună, ”Lista de recomandare” prin intermediul căreia veți putea descoperi Europa, ”Joc online Kahoot”, veți vedea cât de bine cunoașteți Europa și ”Rebus”- curiozități europene.
La concursuri, câștigătorii vor fi premiația, imediat ce vom ieși din perioada de carnatină.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *