FOTO / La Călărași, măsurile de dezinfectare se aplică la fiecare trei zile

Primăria orașului Călărași depune eforturi constante pentru a preveni răspândirea epidemiei de COVID-19. În acest sens, deja a cincea oară de la decretarea stării de urgență, au fost efectuate  lucrări de dezinfectare a intrărilor în curțile blocurilor de locuit, dar și a trotuarelor de pe arterele principale din oraș.
Surse din primărie ne-au comunicat că o dată la trei zile se prelucrează, cu precădere, intrările  în blocurile de locuit, scările și trotuarele asfaltate din zona centrală a orașului, dar și din sectorul Bojole. Autoritățile promit să nu se oprească, iar în zilele următoare, să extindă aria de spații dezinfectate.
Pentru a realiza prevenirea contaminării cu temutul virus, primăria a procurat materialele necesare, iar lucrările au fost realizate de Întreprinderea Municipală ”Gospodăria Comunal-Locativă” Călărași.
În aceeași ordine de idei, pentru a evita răspândirea virusului, a fost sistat transportul urban, s-au distribuit materiale informative, s-au dus discuții cu persoanele în etate, s-a suspendat activitatea mai multor instituții, s-a îngrădit accesul spre stadionul, muzeul orășenesc, dar și în alte spații publice. De asemenea, la nivel de entitate a fost aprobat și Instrucțiunea de securitate și sănătate în muncă, precum și un Plan de protecție și prevenire pentru situații de urgență.📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *