FOTO / La Călărași, măsurile de dezinfectare se aplică la fiecare trei zile

Primăria orașului Călărași depune eforturi constante pentru a preveni răspândirea epidemiei de COVID-19. În acest sens, deja a cincea oară de la decretarea stării de urgență, au fost efectuate  lucrări de dezinfectare a intrărilor în curțile blocurilor de locuit, dar și a trotuarelor de pe arterele principale din oraș.
Surse din primărie ne-au comunicat că o dată la trei zile se prelucrează, cu precădere, intrările  în blocurile de locuit, scările și trotuarele asfaltate din zona centrală a orașului, dar și din sectorul Bojole. Autoritățile promit să nu se oprească, iar în zilele următoare, să extindă aria de spații dezinfectate.
Pentru a realiza prevenirea contaminării cu temutul virus, primăria a procurat materialele necesare, iar lucrările au fost realizate de Întreprinderea Municipală ”Gospodăria Comunal-Locativă” Călărași.
În aceeași ordine de idei, pentru a evita răspândirea virusului, a fost sistat transportul urban, s-au distribuit materiale informative, s-au dus discuții cu persoanele în etate, s-a suspendat activitatea mai multor instituții, s-a îngrădit accesul spre stadionul, muzeul orășenesc, dar și în alte spații publice. De asemenea, la nivel de entitate a fost aprobat și Instrucțiunea de securitate și sănătate în muncă, precum și un Plan de protecție și prevenire pentru situații de urgență.







📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *