#fiibun. O campanie de caritate inițiată de Consiliul Raional de Tineret Ungheni

Și cum Binele se cade a fi făcut fără să te știe cineva, ca mai apoi binefacerea să fie cu adevărat recunoscută, primită, dar și răsplătită, Consiliul Raional de Tineret Ungheni în parteneriat cu Consiliul Raional Ungheni a lansat zilele trecute Campania de caritate „Fii mai bun”.
Potrivit organizatorilor, scopul acestei campanii a fost de a scoate în evidență acele fapte săvârșite de oamenii cu suflet mare, pentru oameni cu o situație mai precară, dar și de a impulsiona, inspira și pe alții la rândul lor.
Obiectivele țintă propuse, au ținut să pună accent pe faptul ce poate să facă în situația creată de criză. ”Astfel poți contribui cu o donație fie de produse alimentare, articole vestimentare sau orice dorește fiecare, la libera alegere, se arată în apelul făcut de CRT Ungheni pe rețelele sociale. Exemplul bun ar fi aceeași distribuție de produse în cutii sau pungi agățate de gard sau la oricare alt loc vizibil. În această perioadă mai puțin plăcută, dar ținând cont și de sărbătorile pascale un îndemn, o atenție se poate de acordat și oamenilor vârstnici. Oferă un ajutor vecinilor, celor mai firavi prin diverse acțiuni de salubrizare, sau de ce nu oferindu-le un sprijin pentru a face cumpărăturile dorite.
De asemenea, se poate adopta un animal de companie, îngrijindu-l. ”Iar pentru a fi apreciat gestul tău de caritate ai ocazia să postezi online pe pagina de Facebook sau Instagram acțiunile întreprinse. Așa vom conștientiza mai bine și lucrurile bune vor deveni obișnuite în orice situație din viața de zi cu zi. Faptele bune înobilează omul, deci să acționăm pe măsură devenind frumoși și la suflet”, se mai arată în aceeași postare.
https://www.facebook.com/ct.ungheni/videos/214656259823827/


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *