Campanie de caritate, inițiată de Crucea Roșie, filiala Ungheni: ”Să ne amintim de cei mai triști ca noi”

Imagine: redcross.md

Imagine: redcross.md

Societatea de Cruce Roșie, filiala Ungheni, în parteneriat cu Consiliul raional Ungehni și mass-media, desfășoară o acțiune de caritate cu genericul ”Să ne amintim de cei mai triști ca noi”.
Campania va dura până la 25 aprilie.
În acest context, Elena Gavrișov, președinta Crucii Roșii, filiala Ungheni, vine cu rugămintea către oamenii de bună credință, agenți economici, instituții școlare și preșcolare de a contribui, în limita posibilităților, cu donații sau procurând timbre de membru al Crucii Roșii. Ulterior, banii acumulați vor fi utilizați pentru ajutorarea persoanelor defavorizate.
Notăm că, în 2019, 500 de beneficiari din raionul Ungheni au primit colete cu produse alimentare în valoare de 350 mii lei, de la Crucea Roșie din Moldova, dar mai sunt persoane care necesită atenție, așteaptă o mână de ajutor de la noi.
”Fiți milostivi și mărinimoși. Țineți minte: sărac nu este cel acre care în viață n-a avut nimic; sărac este cel care în viață n-a ajutat pe nimeni”, a subliniat Elena Gavrișov.
”Haideți să facem, împreună, în continuare, viața mai frumoasă celor mai triști ca noi”, a mai adăugat dânsa.
Date bancare pentru transferuri bănești: AO Societatea de Cruce Roșie din Moldova; Cont curent – IBAN MD19ML000000002251306257; c/f – 1010620008314; BC ”Moldindconbank” SA, fi. Telecentru, c/b – MOLDMD2X306


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *