UNIMEDIA / Accident fatal la intrarea în satul Costuleni


Un accident fatal a avut loc în această noapte la intrare satul Costuleni din raionul Ungheni.
Accidentul a luat viața unui tânăr de 27 de ani, iar șoferul, în vârstă de 29 ani, care este fratele celui decedat și un alt pasager, de 25 de ani, se află în stare gravă la spitalul raional Ungheni, informează UNIMEDIA.
Doi dintre aceștia erau frați, iar unul era finul de cununie al unui dintre frați.
Potrivit poliției, accidentul s-a produs pe traseul G91 Ungheni – Bărboieni, la intrare în localitatea Costuleni, raionul Ungheni.
Șoferul autoturismului de model Mercedes E-class, în vârstă de 29 ani, a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu, izbindu-se violent într-un copac de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic, întrucât mașina ”a cuprins” copacul.
În urma impactului, un tânăr de 27 de ani a decedat pe loc, iar șoferul și un pasager au fost răniți grav, fiind preluați de un echipaj medical și transportați la Spitalul raional Ungheni.
Mai multe fotografii puteți vedea AICI.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

  • Dumnezeu sa-i ierte, dar oare ce viteza trebuie sa ai ca sa distrugi in asa hal masina, si se vede ca este in intravilan, alături- case, oameni. Nu mai stiu ce sa spun, atatea se intampla si totusi tinerii nu se invata minte. Sarmanii părinți!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *