Un concurs fotografic online pentru călărășeni. Premiul mare – o călătorie în Germania

Consiliul raional Călărași, în parteneriat cu orașul înfrățit Buhl din Germania, va lansa, săptămâna viitoare, un concurs online de fotografie, cu genericul “Acasă la Călărași”. Acesta, potrivit organizatorilor, este organizat cu prilejul aniversării a 30 de ani de colaborare între aceste două orașe.
”Tradiții numeroase și sărbători frumoase, viță-de-vie și câmpuri întinse – Călărași are multiple fațete. Concursul nostru de fotografii „Acasă la Călărași” te invită să exprimi fotografic atașamentul tău față de Călărași. Arată-ne vederea ta asupra plaiului natal – creativității nu îi sunt impuse nici un fel de limite” – cu acest mesaj este întâmpinat fiecare călărășean care intră pe platforma online a concursului.
Startul concursului se va da luni, pe 9 martie și va dura până la 30 aprilie. Fiecare participant va putea încărca pe o platformă online, creată special pentru concurs, cel mult trei fotografii ce includ imagini din raionul Călărași.
Etapa de votare online va avea loc în perioada 4 mai – 31 mai.
Învingători vor fi acele persoane care vor acumula cele mai multe voturi online.
Astfel, premiul pentru locul I va fi o călătorie pentru două persoane în orașul Bühl la Festivalul Prunelor, care se va desfășura în luna septembrie. Premiul include zborul tur – retur cu avionul, cazare și bani de buzunar. Premiul pentru locul II este de 100 Euro, pentru locul III – 50 euro și pentru locurile IV – X – un pachet surpriză de la banca Volksbank Bühl.
Apropo, doar persoanele care își au domiciliul sau viza de reşedinţă în raza raionului Călărași vor fi declarați câștigători. În ceea ce privește persoanele care nu își au domiciliul în raionul Călărași, au dreptul de a participa la concurs, însă aceştea nu vor putea fi premiaţi.
Vârsta minimă admisibilă a participantului este de 16 ani.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *