Produse alimentare chiar la prag. Un agent economic din orașul Cornești vine în ajutor celor care stau în casă

Un agent economic din orașul Cornești  vine în ajutor celor de acasă, în contextual situației epidemiologice create atât la nivel național, cât și local.
Astfel, acesta oferă servicii de livrare rapidă a produselor alimentare la domiciliu, oferind, totodată, un bon de plată, ceea ce dovedește că totul se face conform legii.
„În prima zi, adică pe 19 martie, de când s-a adus la cunoștința cetățenilor această inițiativă, au fost efectuate trei comenzi, iar pe 27 marie – 5 comenzi. Iar cea mai mai mare comandă primită de la cumpărători a fost în sumă de 300 de lei.”, ne-a spus agentul economic, Tatiana Onoico, după care a mai adăugat: ”Până la carantină fiecare venea și își procura în proporție de ceea ce avea nevoie, dar odată cu începutul carantinei, s-a obeservat un volum mai accentuat de cumpărături – diferite crupe, a produselor cu termen de valabilitate mai mare. În momentul de față se solicită mai mult produse de panificație, produse din lapte, cartofi, legume, ceea ce ar putea să fie preparate în combinație cu acele crupe”.
Totodată, dânsa mai afirmă că această inițiativă, prevede respectarea regimului de carantină și posibilitatea de a procura de acasă produsele, fără a fi expuși unui risc de infectare cu virusul de tip nou COVID – 19. ”Am venit cu această inițiativă pentru a-i ajuta atât pe bătrâni, cât și pe familiile numeroase. Atunci când vine un bătrân, el nu are lista întocmită de acasă cu toate necesitățile, dar în magazin se gândește, căutând ce-i convine și după preț, ceea ce este complicat și pentru noi, dar îi pune în situație și pe cei care stau în rând. Ei nu dispun nici de măști, nici de mănuși”. a mai spus Tatiana Onoico.
Deși, agentul economic spune că e un lucru anevoios, toată ziua fiind la magazin, iar după ora 17.00 face livrarea produselor, totuși se declară mulțumit pentru că poate să facă o faptă bună, în aceste condiții create în toată republica.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *