O familie din orașul Călărași a venit în ajutor familiilor din Păulești, pe care carantina le-a luat pe nepregătite

În satul Păulești nici nu se intră, nici nu se iese dacă nu ai un motiv destul de întemeiat. Polițiștii stau la toate intrările.
Și asta pentru că tot satul a intrat în carantină, după ce prima persoană din localitate a fost testată cu COVID – 19.
Iar o familie din Călărași a hotărât să vină în ajutorul a câtorva familii care sunt în pragul disperării. Astfel, 25 de familii cu mulți copii, bătrâni care nu au pe nimeni, invalizi, sau familii care le este interzis să iasă din ogradă din motivul că au interacționat cu persoana infectată, vor beneficia de produse alimentare: ulei, zahăr, sale, paste, hrișcă, orez dar și diferite feluri de legume.
”Nu ne lăudăm și nu ne facem reclamă, pentru că lucrurile bune se fac din inimă și în șoaptă, ci doar amintim că, după virus, cea mai mare problemă cu care se confruntă omenirea acum este lipsa oricărei forme de întreținere”, ne-a spus cea care a venit cu inițiativa, solicitând ca numele familiei ei să nu fie divulgat.
Potrivit dânsei, produsele alimentare au fost duse la primăria Păulești, după care asistenții din localitate vor merge la acele familii pe care carantina le-a prins pe nepregătite, să le dea produsele alimentare.
”Multă populație rămâne acum blocată, nepregătită, care traiesc de la salariu la salariu, dar mai ales, într-un sat blocat în carantină. n timp ce o parte a omenirii s-a izolat și-i este teamă de virus, o altă parte a omenirii a fost izolată și-i este teamă de ziua de mâine”, a conchis femeia.
Reamintim că pe 20 martie a fost confirmat primul caz de COVID – 19 la Călărași  la un bărbat din Păulești, iar de pe 22 martie, localitatea a intrat în carantină.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *