Ministerul Educației prelungește perioada de suspendare a procesului educațional. Vedeți până când

Scoala Laptop
Imagine simbol. Sursa: adevarul.ro

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a emis un nou ordin privind prelungirea suspendării procesului educaţional pe toată durata stării de urgență, adică până pe data de 15 mai, informează www.jurnal.md.
Și acesta a fost emis în contextul măsurilor întreprinse de autorități pentru a preveni răspândirea epidemiei virusului COVID-19 în țară.
Ordinul a fost emis astăzi, 26 martie și portivit ordinului, toate instituţiile publice şi private, de educaţie timpurie, instituţiile de învăţământ primar, secundar, profesional tehnic, superior, de învăţământ extraşcolar şi de învăţământ special pe întreg teritoriul ţării își vor suspeda procesul educațional pe toată durata stării de urgență.
Conducătorii instituţiilor de învăţământ de toate nivelurile, publice şi private, vor continua organizarea procesului educaţional la distanţă prin utilizarea tehnologiilor informaţionale şi comunicaţionale, în perioada în care este restricţionată desfăşurarea procesului educaţional în incinta instituţiilor de învăţământ.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

  • Heii…ganditi-va bine ,noi nu suntem roboti…trimiteti-ne in concediu platit de la 1 aprilie
    Si la revenire reintram in procesul de instruire,de unde am ramas…e cel mai corect…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *