FOTO / De azi a început dezinfectarea locurilor publice din municipiul Ungheni

De azi, 25 martie și până pe 1 aprilie, stadioanele, terenurile de joacă pentru copii, terenurile de fitnes în aer liber sunt îngrădite, limitând astfel accesul la ele.

Totodată, azi dimineață a început dezinfectarea acestora, dar și a altor locuri publice din municipiul Ungheni. Astfel, urmează să să fie dezinfectate străzile, trotuarele și intrările în blocurile locative, în instituțiile și întreprinderile locale.
Iar autoritățile publice locale îndeamnă locuitorii să respecte sfaturile specialiștilor de a sta acasă și să nu iasă decât doar dacă sunt situații de urgență, ce ține de asistența medicală, procurarea produselor alimentare sau alte necesități ce survin instantaneu. Iar pentru anumite servicii adiționale să vă informați direct de la surse oficiale veridice din teritoriu, pentru a minimaliza riscurile de infecție cu COVID – 19.
Este de apreciat gestul din partea JCI Ungheni care, pe 24 martie au donat Primăriei Ungheni  nouă costume de protecție totală, măști, dar și dezinfectanți. Potrivit viceprimarului Dionisie Ternovschi, acestea vor fi folosite în procesul dezinfectării tuturor locurilor publice.




📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *