Vladimir Susarenco, ex-primar de Sadova, este noul viceprimar al orașului Călărași

Vladimir Susarenco, ex-primar de Sadova, este noul viceprimar al orașului Călărași. Candidatura acestuia a fost susținută vineri, 7 februarie, prin decizia Consiliului orășenesc, cu votul majorităţii consilierilor prezenți.
Vladimir Susarenco, originar din satul Sadova, are 60 de ani, este pedagog de profesie și a mai activat anterior timp de 8 ani în calitate de viceprimar al orașului Călărași, în două mandate consecutive. În ultimii ani acesta a fost primar în satul său de baștină, candidând independent la alegerile locale din anul 2015. El s-a făcut remarcat prin faptul că este un unionist convins, asumându-și Declarația de unire cu România la Sadova – situație care s-a lăsat cu scandal acum doi ani și care a atras atenția publicului.
Vladimir Susarenco a declarat pentru ”Expresul” că se simte pregătit pentru a se apuca de lucru la primăria orașului. ”Experiența acumulată în cei 12 ani de ales local îmi dau siguranța că mă voi descurca în noua funcție și că voi face față așteptărilor venite din partea consilierilor”, a menționat dânsul, după care a mai adăugat: ”De 35 de ani locuiesc în acest oraș și cunosc toate problemele existente. Aș vrea să apreciez calitatea actualului consiliu local, care este unul lucrativ și constructiv și îmi pun toată speranța că în comun vom mișca lucrurile din loc. Sunt sigur că împreună vom face lucruri frumoase”.
Subiectul numirii viceprimarului a mai fost inclus pe ordinea de zi a ședințelor anterioare, însă voturile acordate lui Vladimir Susarenco nu au fost atunci suficiente.
Primarul, Ion Olari l-a felicitat pe noul viceprimar cu investirea în funcție, menționând că este o persoană competentă și un specialist în domeniu și asigurându-l că va avea tot sprijinul pentru realizarea proiectelor prioritare ale orașului.
Amintim că la ultimele alegeri locale atât primarul Ion Olari, cât și viceprimarul Vladimir Susarenco au candidat de pe listele Blocului Electoral ACUM, iar ultimul a acces și la funcția de consilier raional.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

9 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *