Vedeți ce ne prognozează astrele în săptămâna 17 – 23 februarie

BERBEC
Ai parte de unele oportunități de afirmare la locul de muncă. Ești foarte pregătit(ă) să ieși în evidență pozitiv pe acest plan, semn că ajungi să faci impresie bună șefilor, iar părerile îți vor fi mai des ascultate.
TAUR
O perioadă în care faci progrese mari planurilor de viitor pe care le ai în derulare, singur(ă) sau în asociere cu alte persoane. Elaborezi inițiative individuale sau de grup, derulezi activități în acest sens, cunoști persoane care te-ar putea sprijini cu idei sau financiar.
GEMENI
Planul profesional este unul care te va preocupa destul de mult în următoarea perioadă. Ai parte atât de oportunități să ieși în evidență și să îți consolidezi poziția la locul de muncă, cât și de unele coborâșuri pe care trebuie să le gestionezi atent.
RAC
În aceste zile te-ai putea înscrie la un curs sau la un schimb de experiență, sau poate se întâmplă să pleci într-o călătorie care te va pune la curent cu ceea ce se întâmplă în domeniul tău de activitate. Încearcă să te arăți dispus(ă) să te perfecționezi din punct de vedere profesional.
LEU
Banii ar putea ajunge să constituie un subiect destul de neclar, care poate duce la tensiuni între tine și partenerii de afaceri. Comunicați suficient, despre limitele în care aveți voie să uzați de resursele comune.
FECIOARĂ
Se simte o influență în plan relațional, în modul în care interacționezi cu partenerii de afaceri, colaboratorii și clienții. Cu excepția unor posibile neînțelegeri care pare că lucrați bine împreună și dați dovadă de toleranță față de ideile diferite ale celuilalt. Compromisul vine mai ușor.
BALANȚĂ
Pe planul muncii, pot apărea neînțelegeri și multe confunzii. Dacă au apărut probleme de comunicare în interacțiunea ta cu unii colegi de muncă, străduiește-te să remediezi lucrurile înainte ca ele să ducă la erori sau alte provocări.
SCORPION
În interacțiune cu persoanele cu care derulezi afaceri, lucrurile merg așa cum ți-ai propus ești în direcția bună. Dacă ți-ai programat anumite negocieri, fii sigur(ă) că vei da lovitura și vei convinge de valoarea ta.
SĂGETĂTOR
Sunt oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a unor economii realizate de curând. Comunici bine cu cei din jurul tău, ceea ce îți poate deschide unele oportunități în plan professional.
CAPRICORN
Este foarte important să ai grijă cum te exprimi în plan profesional. În cazul în care te afli în ipostaza de a purta unele negocieri, ori de a semna unele contracte, ar fi cazul să mai aștepți.
VĂRSĂTOR
Situația ta financiară ar putea oscila destul de mult în această săptămână. Oricâte cheltuieli sau profituri vei avea, asigură-te că ții o evidență clară a bugetului și că nu faci excese sau iei decizii care te pot duce la un impas.
PEȘTI
O perioadă de noi începuturi în plan personal. În plan profesional, te remarci prin carismă și felul tău de a fi. Ele se dovedesc cele mai avantajoase pentru cei careactivează într-un domeniu creativ, ori pe cont propriu.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *