O fotografie cât 100 de cuvinte! Ce este mai frumos decât o astfel de imagine? 

Ieri am postat un video interesant, în care acești tineri participanți la cursurile de Educația Media, spuneau că ziarul este doar pentru perosanele de vârsta a treia. Mai spuneau că este scump și nu găsești în el toată curiozitățile pe care le-ar interesa pe ei, generația tânără.

Dar atunci când li s-a dat acestor tineri câte un ziar, pentru a-l analiza, studia, discuta, cu toții au început să îl răsfoiască cu mare interes. Cu o satisfacție enormă au declarat că, demult nu au mai ținut un ziar în mână.
Deci, nu este totul pierdut. Generația tânără iubește să citească, doar că acest sentiment nu este bine dezvoltat. Este foarte important ca, în afară de cărțile, operele, poveștile sau povestirile pe care profesorii le dau suplimentar la școală să le citească, este necesar ca elevii să fie învățați să citească și ziare. De orice fel, și naționale, și regionale, și locale.
Este important ca acești copii, să fie educați și în familie, or un părinte care citește ziare și copilul lui, neapărat, va citi ziare.
 
 
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *