FOTO / Start sezonului fotbalistic. Open Fun Football Schools la gimnaziul din Petrești

Startul sezonului fotbalistic în raionul Ungheni a fost dat.
Azi, 7 februarie, la gimnaziul ”Gaudeamus” din Petrești s-a organizat festivalul Open Fun Football Schools. Acesta a fost organizat de Asociația Raională de Fotbal Ungheni și Federația Moldovenească de Fotbal. Totodată s-a desfășurat și un master class cu Sergiu Epureanu, ex-jucătorul selecţionatei Moldovei, informează www.fmf.md.
Deja pentru al treilea an consecutiv, gimnaziul “Gaudeamus” este gazda acestui festival sportiv, care, de altfel, a consemnat startul sezonului fotbalistic în raionul Ungheni.
În această zi au fost organizate mai multe activități pentru copiii din regiune. Elevii au participat la diferite acțiuni distractive, totodată a fost organizat și un turneu de mini-fotbal pentru echipele alcătuite din jucători născuți în anii 2008 – 2009.

În cadrul master class-ului oferit de Sergiu Iepureanu, participanții au avut ocazia să afle elemente practice de bază, care sunt caracteristice unui fotbalist profesionist.
Buna desfășurare a sărbătorii a fost asigurată de către antrenorii implicați în proiectul FMF „Școala voluntarilor – PRO FOTBAL”.
De subliniat că la la eveniment au participat Petru Langa, președintele ARF Ungheni, Vitalie Barila, secretar general al ARF Ungheni, iar FMF a fost reprezentată de către Mircea Cojocari, șeful Compartimentului Administrativ-Protocol.

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *