Apel al primăriei Ungheni ”O mască donată – o mască salvată” pentru poporul chinez

Primăria municipiului Ungheni a lansat Campania ”O mască donată = o viață salvată”. Astfel, autoritățile unghenene face apel către cetățeni, instituțiile publice, sectorul privat și asociativ să se implice pentru a ajuta împreună poporul chinez, care se confruntă, în aceste zile, cu un virus nemilos: coronavirus.
 

De subliniat că virusul a secerat deja peste 400 de vieți.
”Cu doar un leu – atât costă o mască de protecție – se poate salva o viață. Mai mult ca atât, împreună putem stopa răspândirea coronavirusului atât în China, cât și în alte țări”, este arătat în apelul Primăriei municipiului Ungheni.
Cei ce doresc să se implice, o pot face lăsând banii în una dintre boxele instalate în următoarele magazine: ”Decor”, ”Bricone”, ”Cartier Construct”, ”Star Kebab”, ”Erni”, ”Ninel”, ”Slavena”, ”Linela”; sau în Liceele: ”Mihai Eminescu”, ”Gheorghe Asachi”, ”Ion Creangă”, ”Vasile Alecsandri”, ”Alexandr Pușkin” și Colegiul de Medicină, toate di orașul Ungehni.
Din banii adunați vor fi achiziționate măști de protecție, care vor fi transmise orașului Nanchang, cu care Primăria municipiului Ungheni are semnat un Memorandum de înțelegere.
Să fim alături de cei ce au nevoie de sprijin!


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *