Primăria Ungheni caută un nume pentru grădiniță

Primăria municipiului Ungheni este în căutare de un nume pentru grădinița din Cartierul Ungheni Vale, care urmează să fie deschisă.
Astfel, pentru a-l găsi, s-a anunțat o consultare publică online cu tema „Căutăm un nume pentru grădinița din Cartierul Ungheni Vale”.
Cei care au un nume potrivit, din punctul lor de vedere, pentru grădinița reprectivă, poate să trimită propunerea până la data de 29 februarie la adresa de email: primaria.ungheni@gmail.com sau să lase în comentariu la anunțul plasat pe pagina de facebook a primăriei. Iar cele mai frumoase denumiri vor fi selectate și vor fi incluse într-un sondaj online.
De subliniat că în prezent în municipiul Ungheni activează șase grădinițe: „Andrieș”, „Guguță”, „Licurici”, „Solnîșco”, „Steluța” și „Tereza Sobolevschi”.
De subliniat că noua grădiniță se va deschide în incinta clădirii în care activează, la momentul de față, Centrul de Tineret Ungheni. Cândva, aici funcționa Grădinița nr. 12. Din lipsa copiilor, instituția a fost închisă la începtul anilor 2000 și a activat o tabără de vară pentru copii.
Citiți și alte articole referitor la acest subiect, publicate de Expresul.md
https://www.expresul.md/2019/04/24/fosta-gradinita-din-cartierul-ungheni-vale-din-municipiul-ungheni-va-fi-reabilitata-si-redeschisa/
https://www.expresul.md/2019/08/08/foto-un-proiect-ambitios-autoritatile-promit-ca-intr-un-an-la-ungheni-va-fi-deschisa-o-noua-gradinita/


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *