La Călărași s-au descoperit noi talente

În lunile noiembrie- decembrie 2019, primăria orașului Călărași a organizat concursul de desen și handmade „ Vă urăm în Anul Nou!”. Potrivit organizatorilor, acesta a fost organizat cu scopul de a descoperi și de a promova noi talente artistice ale copiilor de la 4 până la 19 ani din orașul Călărași.

Astfel, organizatorii zic că obiective au fost atinse. Juriul, care a avut, pe 13 decembrie, şedinta de lucru, cu greu a luat deciziile, pentru că ”avem atâtea talente în oraşul nostru”, se arată pe pagina de Facebook  a primăriei orașului Călărași.
Pentru toţi cei 176 de copii, care au prezentat jucării lucrate manual și felicitări de Anul Nou, primăria va acorda premii: cadouri, cărți, seturi de desen… Premiul mare-300 lei şi Premiul „Simpatia publicului”- 200 lei.

Cele mai bune creaţii sunt expuse în vernisajul organizat în perioada 14 decembrie 2019 -30 ianuarie 2020 în holul Primăriei Călărași.
Toţi participanţii sunt aștepatați în Sala de Ședințe a primăriei, etajul I, să ridice premiile și cadourile la data de 20 decembrie, ora 15.00


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *