Un cuplu din Nișcani au sărbătorit jumătate de secol de viață în comun

Un cuplu din satul Nișcani și-a sărbătorit duminică, 10 noiembrie, nunta de aur. Pe lângă rudele și prietenii invitați la sărbătoare, în acea zi le-a deschis poarta și primarul din localitate pentru a-i felicita.

Soții Dumitru și Veronica Bocșa și-au unit destinele acum cinci decenii, în data de 2 noiembrie, iar de atunci au mers alături prin viață în bună înțelegere. Au muncit o viață, au crescut trei copii de care sunt foarte mândri, iar acum se bucură de cei cinci nepoței pe care-i au.
”Suntem foarte fericiți că am ajuns la un așa jubileu și mai ales că am primit atâtea felicitări din partea celor dragi. Am avut parte de o zi deosebită, cu mult soare și ne-am simțit exact ca atunci când se iau doi tineri prima dată”, ne-a povestit, emoționată, doamna Veronica. Care a mai adăugat: ”Pentru noi chiar a fost o surpriză să-l avem alături pe primarul satului, Petru Sorici, care este omenos, cuminte și bun”.
Întrebată care este secretul unei relații de durată, doamna Bocșa ne-a răspuns printr-un singur cuvânt: ”Înțelegerea”. Potrivit dânsei, cei 50 de ani petrecuți împreună nu au fost attât de simpli, ”pe unde mai bine, pe unde mai greu, dar am petrecut timpul frumos împreună”.
Primarul satului le-a adus sărbătoriților  pe lângă flori și daruri, o Diplomă ”de fidelitate”. ”Sunt niște oameni simpli, cumsecade, al căror exemplu ar trebui urmat de întreaga comunitate. A devenit o practică frumoasă să felicitămm cuplurile longevive din Nișcani și să le arătăm astfel respectul nostru”, a subliniat primarul, ajuns la cel de-al doilea mandat. Potrivit dânsului, anul trecut autoritatea publică locală a felicitat 15 familii ajunse la nunta de aur. ”Din păcate nu avem o statistică strictă la acest capitol, dar de fiecare dată când auzim despre asemenea evenimente, sau suntem invitați, mergem cu plăcere”, a mai adăugat Petru Sorici.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *