O deputată din Parlament anunță: ”La poarta Europei, pe malul Prutului, se va alege un președinte socialist”

Doina Gherman, deputată în Parlamentul Republicii Moldova din partea Blocului ACUM, originară din Ungheni, a scris pe pagina sa de facebook că, în cadrul ședinței Consiliului Raional Ungheni din 22 noiembrie, va fi ales un președinte socialist, ”un socialist care a luat fix 13.59% la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Ungheni; cât se poate de nereprezentativ pentru ungheneni”.
Dânsa întreabă: ”Cum va fi posibil acest lucru?” și tot ea răspunde: ”Foarte simplu! Cu votul “absolut dezinteresat, liber și nesilit de nimeni” al PD-ului”.
Potrivit deputatei, majoritatea din ei nu vor să voteze așa cum li se dictează de “sus” și se opun.
La finalul postării sale, Doina Gherman se adresează aleșilor locali din Ungheni: ”Apărați oamenii, nu interesele meschine ale unei grupări care vă vor trăda cu prima ocazie. Ei vor fugi mai devreme sau mai târziu, e o chestiune de timp. Voi veți rămâne să îi priviți în ochi pe cei care v-au ales și pe care i-ați trădat și voi la rândul vostru!”.
Ședința Consiliul Raional Ungheni va avea loc vineri, 22 noiembrie, începând cu ora 11.00. Solicitarea de a o convoca a venit de la consilierii raionali ai PSRM și PDM.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *