Dezamăgire totală. ”Mai merită să faci ceva pentru oameni?”

”Mai merită să faci ceva pentru oameni?”, se întreabă membrii Grupului de Inițiativă Locală (GIL) ”Vasilica” din Ungheni, după ce panoul cu logo-ul unui proiect realizat în cartierul Berești din Ungheni a fost distrus pe 27 noiembrie curent, la doar câteva zile de la finalizarea proiectului respectiv.

Iată ce a rămas din panoul informativ

Dezamăgirea e mare, mai ales că, așa cum au scris ei pe pagina de facebook a Grupului, nefericita întîmplare s-a produs chiar în preajma biroului polițistului de sector.
Inscripția de pe panoul distrus

Cu mai puțin de două luni în urmă, pe 4 octombrie, la Centrul Multifuncțional ”Regina Maria” din cartierul Berești din Unghyeni era lansat primul proiect al GIL ”Vasilica” – ”Foișorul înțelept”.
Au urmat zile încărcate, cu multe activități, printre care un training de promovare a modului sănătos de viață, o șezătoare cu participarea vârstnicilor, o vizită de studiu la Iași pentru zece persoane în etate din Ungheni, plantarea a zeci de puieți și construirea unui foișor în parcul din preajma Centrului „Regina Maria”.
Proiectul a fost susținut financiar de Fundația Comunitară Ungheni, care a oferit un grant de 9900 de lei. Cu o contribuție de 15 mii de lei a venit Primăria Ungheni. Valoarea totală a proiectului respectiv a fost de 34600 de lei.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

4 Comments

  • Sălbăticiuni , in loc sa contribuie la păstrare distrug , atit de putina educație avem fata de alte națiuni , de aia nu avem nimic bun in Țara asta

    Reply
  • Ăștia sunt copiii cu vârste între 11-17 ani, care nu au ocupații, nu au discuții în casa cu părinții despre ce e bine și ce e rău… și din păcate nu le.poti face nimic, se înmulțesc și „atacă” ca niste maidanezi flămânzi.. doar video camere peste tot și amendați părinții în așa fel, ca sa nu mai aibă timp de prostii, dar sa lucreze in rând cu părinții pentru amendă!!!!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *