Declarațiile noului primar al orașului Călărași

Orașul Călărași are primar. Este Ion Olari (BE ACUM), pentru care au votat 1752 de călărășeni, din 3410 câți au mers la vot. În turul II, acesta a obținut 51,38% .
Sunteți mulțumit de rezultatele obținute?
Cu siguranță. Rezultatul este victiorie în sine. Dar cel mai mult doare indiferența cetățenilor de a ieși la vot. Se știe care este statistica și chira nu înțeleg acestă indiferență a cetățenilor.
Contracandidatul dumneavoastră (n.r. Gheorghe Stratan (PSRM)) v-a felicitat pentru victoria obținută?
Bună întrebare! Cel puțin pe mine nu. Dar probabil nu are timp, nu știu. Suntem în relații bune, nu cred că va fi o problemă, oricum venim cu scopuri nobile la primărie, nu cu război.
Ce urmează? Cu ce veți începe activitatea de primar?
Vrem să vedem și să intrăm în esența problemelor, ca mai apoi să găsim soluții. În primul rând, vrem să facem o reevaluare a proiectelor care sunt pe rol. Ne-am dori să căutăm soluții pentru proiectele care sunt în fază de implemntare dar din anumite motive au fost stopate din lipsa resurselor financiare, pentru că din câte cunosc primăria orașului Călărași are probleme cu resurele financiare.
Unul dintre ele ar fi construcția sistemului de canalizare din regiunea Nord-Vest a orașului care a fost stopată din lipse financiare. Apoi vom vedea de ce au fost stopate lucrările de construcție asupra scenei – amfiteatru din centrul orașului. Deci ar trebui să facem o claritate în proioectele care sunt în fază de implementare, după care vedem cum planificăm lucrurile pe viitor. Avem și noi proiecte anunțate în timpul campaniei electorale.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *