Condiții moderne pentru practicarea sportului în municipiul Ungheni

simbol

Sărbătoare fotbalistică dublă la Ungheni. Sâmbătă, 2 noiembrie, sportivii Clubului Municipal de Fotbal FCM Ungheni, alături de reprezentanți ai administrației publice locale, ai Federației Raionale și Moldovenești de Fotbal au participat la evenimentul de inaugurare a clădirii administrative a Stadionului Municipal Ungheni și de premiere a FCM Ungheni.

simbol

Vestiare amenajate, sală multifuncțională pentru desfășurarea evenimentelor, antrenamentelor și analiza meciurilor, încăperi pentru arbitri, cabine de duș – sunt facilități de care se bucură acum sportivii ungheneni. În preajma clădirii administrative a fost construit și un grup sanitar.
„Apreciem și suntem recunoscători primăriei Ungheni pentru susținerea acordată echipei noastre de fotbal. Avem condiții bune pentru practicarea sportului și de pregătire a sportivilor, de care nu beneficiază sportivii din alte regiuni ale țării. Acest lucru ne motivează și mai mult. Vom depune în continuare eforturi pentru obținerea de noi performanțe și dezvoltarea tinerelor talente” a declarat Dorin Bambuleac, antrenorul principal al echipei FCM Ungheni.
Pentru promovarea sportivilor ungheneni, de-a lungul noului gard au fost instalate panouri led cu fotografiile membrilor FCM Ungheni. Ideea preluată de la unul dintre stadioanele europene este apreciată de ungheneni, care sunt de părere că aceasta oferă un plus de atractivitate Stadionului Municipal.
Rezultatele obținute de echipa de fotbal pentru participarea la Campionatul Moldovei, Divizia B, seria Centru, ediţia 2019 sunt frumoase. În ultimul sezon au fost premiate cu o cupă pentru locul II. Jucătorii, stafful tehnic şi conducătorii formaţiei au primit medalii de argint.
Menționăm că anterior pe teritoriul Stadionului Municipal au fost construite două mini terenuri de sport și amenajat un teren cu echipamente de fitness. Proiectul de modernizare a infrastructurii de sport al municipiului Ungheni are drept scop promovarea modului sănătos de viață printre cetățeni.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *